Welkom bij babyworld

Babyworld is het kwaliteitslabel van de ideale winkel voor mensen die op zoek zijn naar spullen voor baby’s, peuters en kleuters en hun ouders en grootouders. Zelf in blijde verwachting of op zoek naar een leuk geschenkje? Bij Babyworld vind je zeker wat je zoekt. Babyworld is dan ook een selecte groep babywinkels die zich als doel stellen hun assortiment af te stemmen op de behoeften van hedendaagse jonge, actieve gezinnen.

 

Goede redenen om je geboortelijst bij babyworld samen te stellen:

 

 

 

Professioneel advies

Tijdens je zwangerschap komt er veel op je af. Heel veel! Wie een kindje verwacht, moet bovendien ook veel keuzes maken. Het verkoopsteam van babyworld staat je daarom bij met raad en daad. Zij hebben een jarenlange vakkennis en kennen het assortiment door en door. De babywereld is hun wereld en ze bieden je graag hun professionele advies aan, alsook een luisterend oor. Heb je vragen? Stel ze hen gerust en je krijgt snel een persoonlijk antwoord. Met de glimlach! babyworld staat niet voor niets garant voor de allerbeste service.

 

 

Je ideale geboortelijst

Een geboortelijst samenstellen: er komt meer bij kijken dan je denkt. Wil je je lijst bij Babyworld leggen? Maak dan 3 à 4 maanden voor je uitgerekende bevallingsdatum een afspraak bij ons. Een persoonlijke aanpak primeert en uiteraard kan je de producten ook zien, voelen én vergelijken. En van zodra je baby geboren is, activeren we je geboortelijst. Zo kunnen familie en vrienden de juiste geschenken kiezen, zowel in de winkel als op je persoonlijke mini-website. Geen foute cadeaus dus!

Doorgedreven service

babyworld staat niet alleen bekend om zijn uitstekend advies, maar ook om zijn doorgedreven service. Producten kunnen bijvoorbeeld makkelijk worden bijbesteld. Is een kleur of model niet op voorraad? Dan bestellen wij dat graag voor jou. Ook na het afsluiten van je geboortelijst kan je natuurlijk in onze winkels terecht. Misschien zoek je nog wat decoratie voor de babykamer?

Een geschenkje voor je oudste kindje? Het gamma van jouw babyworld-winkel wordt dagelijks aangevuld. Zo vind je er dus telkens de nieuwste spullen.

 

 

Altijd in de buurt

babyworld, dat is een select netwerk van zorgvuldig uitgekozen partnerwinkels. Elke babywinkel garandeert je dezelfde hoge kwaliteit en hoogstaande babyworldservice. Geen enkele winkel is echter dezelfde,want de uitbaters leggen elk hun eigen accenten. Dat maakt het ook net zo boeiend. Je vindt onze gezellige shops over heel België en Luxemburg. Je vindt er dus vast ook ééntje in jouw buurt.